Vil du jobbe i et profesjonelt og dedikert salgsmiljø?

Send dine kontaktopplysninger

Vi går gjennom dine kvalifikasjoner

Forbered deg på et intervju

Har du vinnermentalitet og liker følelsen av mestring

SALEVENTURE søker etter nye talenter, vi er et ressurssterkt selskap, med tilgang til Norges fremste motivatorer og salgscoacher, onboarding program og personlig videreutvikling som følger med på din progresjon. Å bli en del av teamet innebærer å jobbe med fagdyktige medarbeidere i et arbeidsmiljø som omfavner det om å samarbeide tett for å lykkes! Er du en konkurransedrevet person som vil jobbe mot høye mål og tjene godt?

Hvordan er det å jobbe i SALEVENTURE?

I SALEVENTURE vil du møte et profesjonelt, ambisiøst og inkluderende arbeidsmiljø med fokus på positivitet og optimisme. Vi er initiativtagere og spesielt flinke på å motivere, støtte og hjelpe hverandre for å lykkes! Vårt kontor er basert på attraktive Økern Portal med kafeer, treningssenter og fem sunne og gode restauranter så vil du ha nok energi i løpet av hele dagen.

Kvalitetssikret on-boarding er du garantert første klassens salgsreise. Vi har ulike opplæringsprogrammer for selgere og leder med teoretiske og oppgaveløsninger. Vi rekrutterer våre ledere internt, vi gir morgen dagens talenter muligheter.

Det er viktig for våre medarbeidere at dem føler seg trygge før dem setter seg på telefon. Du får god produkt/salgskunnskap, du lytter på dine kolleger og ser hva som fungerer. Det finnes alltid god støtte fra kolleger hvor du får hjelp om system eller gode salgstips!

Engasjerte kolleger som brenner for å skape gode kundeopplevelser og ansvar for eget resultat. Du får varierte og spennende hverdager med unike oppstartsmøter på morgenen og tett oppfølging fra ledere!

Svært attraktive inntjeningsmuligheter med trygge rammer vil du ha muligheten og påvirke din lønn i stor grad. Vi har ofte konkurranser som: Reiser til Dubai/Spania – iPhone & TV.

Rekruttering og HR-ansvarlig

Har du spørsmål?  Ta kontakt for en uforpliktende prat


Telefon:+47 938 80 932
E-post: reidar@saleventure.no

Ta en uforpliktende prat med oss på våre moderne kontorer!

Vil du jobbe for et dedikert salgsteam som hjelper deg å lykkes? Våre selgere har over 7 års salgserfaring, er du motivert og ønsker utvikle dine ferdigheter send en kort søknad så tar en av våre dyktige rekrutteringsrådgivere kontakt med deg.

Email:

reidar@saleventure.no

Plassering

Majorstuen KPMG - Sørkedalsveien 6 0369 OSLO

Arbeidstid

Mandag - Fredag: 8:00-16:00