Våre tjenester

Vi utvikler fagdyktige medarbeidere

Saleventure er spesialister på effektive salgsprosesser og sikrer best kostnadsverdi ved og skape og vinne tilbake lønnsomme relasjoner over lengre tid. Kvalitetskontroller med strukturerte system som gir reelle kunder tilknyttet til din kjernekompetanse. Når du bruker oss som din salgspartner har du en strategisk partner med prioritet av første klass der fagdyktige medarbeidere brenner for og utvikle og videreutvikle dine relasjoner, tids og kostnadseffektivt der ditt selskap når salgsbudsjetter.

Møtebooking

Vi setter oss ned med våre kunder for å gå gjennom dine behov, hver bransje er unik. Dette forbereder et godt grunnlag. En god innsikt i marked og bransje så fokuserer vi på kunder som gir din bedrift lønnsom vekst. Selektering og prospektering er avgjørende for et godt resultat med et tett samarbeid vil vi gi deg relevante og kvalifiserte møter med beslutningstakere/c-level ledere. Våre spesialiserte rådgivere gjennomgår kontinuerlig salgstrening, vi forvalter ditt merkenavn ytterst profesjonelt. Vi forstår viktigheten av dine eksisterende og nye kunder. Vi setter deg i kontakt med nye relasjoner og gir din salgsavdeling flere kundebesøk og økt motivasjon. Har din bedrift tid til flere kundebesøk? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å øke omsetningen.

Utgående salgsaktiviteter

Kanskje vi tar den første samtalen med din nye kunde? Nysalg er en krevende prosess som krever dedikasjon og metodisk gjennomføring. Våre salgsmedarbeidere inngår opplærings og kvalitetssikre onboarding program for beste kvalitet, vi hjelper din bedrift med sunn kundevekst. Vi samarbeider med kvalitetsmerker som våre rådgivere stolt kan representere både innen privat og bedriftsmarkedet.

Vinne tilbake kunder/Mersalg

 Tidligere kunder kan være lønnsomt å vinne tilbake der vi tilbyr smarte kampanje til utvalgt målgruppe. Vi skaper verdi for dine eksisterende kunder ved og oppgradere kundeopplevelsen slik dere får tilbudt det totale spektret av deres tjenester og økt omsetning. Våre rådgivere er effektive og flinke til kundehåndtering og kompromisse for at dine kunder skal se verdien ved å være en lojal kunde mot deres bedrift. Ved å tilby det lille ekstra slik kunden føler seg ivaretatt og behovene imøtekommet.

Humanitære oppdrag

 Vi fremmer deres sak og konverterer nye kunder som ønsker å bidra for å hjelpe folk i nød og har tro på deres organisasjon. Ved konvertering av nye kunder så er forpliktelse og lengre relasjoner et insentiv for et vellykket samarbeid. Høyning av beløp til eksisterende kunder som forstår viktigheten av deres prosjekt med opprettholdelse av gode relasjoner gjennom ros og takknemlighet for gitt støtte. Våre “humanister” er eksperter og brenner for humanitære innsatser og er dyktige på innhente høyere beløp fra deres givere. Har dere behov for Reaktivering eller velkomstsamtaler så har våre rådgivere levert gode tjenester til: Gøteborgs stadsmission, Sightsaver og flere andre organisajoner med godt samarbeid med ledelsen.